+33 (0)5 61 68 12 14
La Pibola : Flower campings
Camping en Ariège : Camping La Pibola
Camping en Pyrénées : Camping La Pibola
La Pibola : Camping en Ariège
Camping en Ariège : La Pibola
AKTIVITEITEN

AKTIVITEITEN

De landstreek hier heelt een menigte van bezichtiging en wandeling plaatsen.

Gaan terug eeuwen tot Cathares tijden door de bezichtiging van plaatsen en kastelen waar het geschiedenis was geschrift zoals Montségur, Roquefixade, de Corbières citadellen, en natuurlijk, Carcassonne.

Een gewichtig cultureel patrimonium goed voorgestellt in verschillende museums : Les Forges de Pyrène (Pyrène’s ijzer smederijen), Musée du textile de Lavelanet (Lavelanet museum van textielindustrie), en Quercorb Museum in Puivert.

Hier natuur ontplooit zeer verschillend. Lopen tegen faun en flora vrij als een vogel in de lucht, begeleidt door éen berggids, of ook met ezels.
Van 10 uur tot 12:30 op maandag tot vrijdag, éen jeugdwerker ontvangt kinderen vanaf 3 tot 12 jaar oud voor leuke natuur activiteiten. Handenarbeid, collectief spelen, en speurtochten zijn ook voorgestellt.

2 kinderspeelterreinen zijn beschikbaar, waarvan éen met trampoline.

De natuurlijke omgeving van onze camping biedt een terrein voor vrijheid en ontdekking waar kinderen kunnen veilig spelen.
Piscine
Ping-pong
Wandelen
Gemarkeerde voetpaden kronkelen van onze heuvels richting voetpaden die naar bergspits klimmen, Natuur uitnodigt jullie voor éen groot bladgroen bad.
Fietsen
Dat doet er niet toe welke stelsel je fiets gebruikt, er zijn wegen voor iedereen zijn geluk: zeer horizontaal fietspaden (zoals de groene weg, ideaal voor familie), meer natuurlijke wandelen voor mountain-bikes, of verovering van loodrechte wegen met het klimmen van bergpassen (veel te vinden hieromtrent).
Pagaaien, roeien, zwemmen
Rafting, kano, badpak, jullie mogen kiezen welke uitrusting om met het vloeibaar element af te spreken.

Vissen/Hengelen
Voorbereid je vissnoeren en hengelen. Kom prikkelen vissen in meren en rivieren.

Beklimmen
Hoge rots of duiken onder in grotten. Ondergronds of boven grond, veel plezier en sensaties te vinden.
Paardrijden
Poneys of paarden trappelen van ongeduld jullie mee te nemen, dravend of galopperend. Ook te beeindingen met een aangenaame bad in het meer van Montbel!

Maar ongetwijfeld, verveling kan hier niet!!
Copyright 2019, INFOLIEN - All rights reserved.. juridische informatie